2008. február 29., péntek

Natalia Paruz a fűrészes

Egyenesen New Yorkból kaptam levelet a hölgy zenei producerétől, hogy tegyem már be a blogomba a Natalia-t (a blog angolul is megjelenik). Legyen hát:



A hölgy olyan zenekarokkal játszott már, mint a Zubin Mehta vezette Israel Philharmonic Orchestra, vagy a Royal Air Moroccan Symphony Orchestra...

Szerepelt több tévécsatornán is, mint a FOX (Good Day New York), ABC (Good Morning America), MTV (Andy Milonakis Show), VH1 (Behind the Music), History Channel (Tool Box). Natalia fűrészelése hallatszik El Carnaval Sodoma/Arthuro Ripstein és az American Carny film zenéiben is. Többször lépett fel rádiókban is (NPR (A Prairie Home Companion), XM Satelite Radio & WBAI).

Nataliának üdvözletét küldte a new york-i tanács és szenátus, és becsületérmet kapott Párizsból. Ez helyénvaló, én biztos nem mernék fűrészen hegedűlni.

Jobb, mint kivágni a fákat, de ha sokáig kellene hallgatnom, valószínűleg lekaparnám a falról a vakolatot. Greenpeace aktivistaként viszont hihetetlen karriert futhatna be. Azért nem rossz, gratulálunk.

Nincsenek megjegyzések: